På smertens vej: Hobro taber vigtigt skridt i bundstrid med Vendsyssel

Himmerlændingene tabte langfredag 1-0 på udebane mod Randers FC, og de har nu fem point op til Vendsyssel i nedrykningsgruppespillet.

På denne langfredag er Hobro sendt ud på smertens vej, ligesom Jesus ifølge biblen blev det, efter de tabte 1-0 på udebane til Randers FC.

Nederlaget betyder nemlig, at himmerlændingene nu har fem point op til Vendsyssel FF i nedrykningsgruppespillet, og det bliver derfor mere end almindeligt svært at undgå gruppens sidsteplads som nummer fire.

En sidsteplads i gruppen vil betyde, at Hobro IK skal møde fjerdepladsen fra den anden nedrykningsgruppe i en direkte duel om at undgå nedrykning.

I fredagens kamp mod Randers FC kommer Hobro bagud efter kun seks minutters spil, da hjemmeholdets Emil Riis i en kontra sprintede forbi Rasmus Minor og efterfølgende sikkert kunne sende bolden i nettet bag Jesper Rask i Hobro-målet.

Selvom Hobro havde flere forsøg på mål, kom den udlignende scoring aldrig. Og dermed ender det for anden weekend i streg med et nederlag til lokalrivalerne fra Randers.

Hobro IK har endnu ikke vundet i nedrykningsgruppespillet, og der resterer nu to kampe.

Næste kamp er på mandag hjemme mod Vendsyssel FF, og her er en sejr krævet, hvis Hobro skal undgå gruppens sidsteplads. Men derudover skal der altså også en sejr til i sidste runde mod AaB, mens Vendsyssel FF skal tabe sin kamp til Randers i sidste runde.


Seneste nyt

fra Nordjylland