Hobro tabte endnu en testkamp

Hobro er kommet skidt fra start med testkampene, der inden forårspremieren i Superligaen skal give holdet tro på, at de kan overleve i landets bedste række.

3-0 torsdag og 4-2 fredag.

Det kunne se godt ud, men det er faktisk rigtig skidt - hvis man har en forkærlighed for Hobro IK, i hvert fald.

Det himmerlandske Superliga-hold har nemlig været udehold i begge de ovennævnte resultater, og har således indkasseret to nederlag af to mulige. Torsdag var det Superliga-kollegerne fra AaB, der besejrede Hobro torsdag og fredag var det Vendsyssel FF, de nordjyske kolleger, der lurer på at overtage Hobros plads i Superligaen, der viste muskler og vandt over Ove Pedersens mandskab.

Kampen der blev spillet fredag klokken 14 i Hjørring endte 4-2 i hjemmeholdets favør.

Det var ellers Superliga-spillerne der kom bedst fra start og efter 31 minutter scorede Mayron George kampens første mål. Efte rblot to minutters spil havde Vendsyssel dog udlignet, og så kiggede de sig ikke tilbage.

Føringen blev udbygget til 3-1 efter 55 minutters spil, og da Hobro IK reducerede efter 70 minutter gentog scenariet fra første halvleg sig. To minutter senere slog Vendsyssel nemlig tilbage og scorede til kampens resultat 4-2.