Hobro tabte generalprøven til Vendsyssel FF

Foto: Lone Vad Dam (arkiv)

Det kommende superligahold måtte her til aften se sig slået med 2-0 af Vendsyssel FF i generalprøven til Superligapremieren i weekenden.

Der er blot fire dage til, at Hobro debuterer i Superligaen, når holdet gæster OB søndag. Her til aften skulle formen så testes en sidste gang i en træningskamp mod Vendsyssel FF.

Foran 500 tilskuere i Nørager spillede Vendsyssel FF med profilerne Chris Sørensen og Ken Fagerberg på banen en 2-0 sejr hjem efter en meget lige og chancefattig kamp. Hobro fik aldrig spillet til at flyde, og fra anden halvlegs start skiftede Hobro-træner Jonas Dal næsten hele holdet, og det var derfor et reservespækket mandskab, der spillede kampen ud.

Esben Petersen og Rune Frandsen scorede målene for Vendsyssel, der først spiller første turneringskamp den 28. juli mod Fredericia på Hjørring Stadion. Inden da håber klubben på forstærkninger.

- Vi satser på at præsentere en ny stor spiller inden for de kommende par dage. 1. Division er historisk stærk, så det kræver forstærkninger til truppen hvis vi ikke skal være en del af et kommende bunddrama, siger sportschef i Vendsyssel, Jacob Krüger.

Flere nyheder fra TV2 Nord