Hobro tæver FCK

3-0 sejr til Hobro over FC København. Eventyret fortsætter.

"Hobro tæver FCK." En overskrift, som for bare et halvt år siden var utopi at foresille sig. I dag blev den en realitet, da superligaoprykkerne fra Hobro slog de mangedobbelte danske mestre fra FC København. Allerede efter 7 minutter af kampen hoppede lille Quincy Antipas over det store FCK forsvar og headede Hobro foran 1-0. Herefter pressede FC København voldsomt på, og havde flere nærgående forsøg, men Hobro afværgede det hele.

I anden halvleg kom Hobro lige så godt fra start som i første. Mads Justesen udnyttede dårligt forsvarsspil hos FCK til at bringe Hobro foran 2-0 fire minutter inde i anden halvleg. Et lille kvarter senere var den gal igen hos FCK forsvaret. En indøvet frisparkskombination endte hos Hobros topscore Mads Hvilsom, der sikkert gjorde det til kampens slutresultat 3-0. Hobro er nu nummer et i Superligaen.