Høgene taber i forlænget spilletid

Efter godt seksten minutters forlænget spilletid taber de frederikshavnske høge til Herning Blue Fox.

Lige ved og næsten kan ishockeyholdet Frederikshavn White Hawks desværre ikke bruge til noget som helst. Så selvom 2. kvartfinale kampen på udebane mod Herning Blue Fox var utrolig tæt, så måtte de forlade banen som kampens tabere. Herning Blue Fox slog høgene i forlænget spilletid og vandt kampen 3-2.

I første periode bragte Herning sig syv minutter inde i kampen foran 1-0, og det var først i anden periode, det lykkedes White Hawks at udligne. Det varede desværre ikke til længere end 18 minutter inde i anden periode, før Herning Blue Fox igen skød pucken over stregen og dermed endnu engang tog føringen.

I tredje periode fik White Hawks dog igen udlignet, og den stilling betød, at holdene måtte ud i forlænget spilletid. Efter godt 16 minutter scorede Herning Blue Foxs Lasse Lassen det sidste og afgørende mål, der gav dem en sejr på 3-2.