Høgene henter gamle frederikshavnere... og en ny målmand

Foto: Preben Nielsen - eframe.dk (Arkiv)

Martin Ravn og Kennie Christensen vender tilbage til White Hawks

Elite Nord Frederikshavn A/S har her til morgen offentliggjort, at Frederikshavn White Hawks henter de to tidligere høge, Martin Ravn og Kennie Christensen, tilbage til klubben.

- Det er glædeligt at klubben har kunnet trække "gamle" frederikshavnere hjem igen og begge spillere glæder sig til at spille i White Hawks trøjen igen, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Martin Ravn har de seneste to sæsoner spillet for Odense, mens Kennie Christensen har spillet for Rødovre.

Elite Nord Frederikshavn A/S er meget glade for igen at se de 2 frederikshavnere i White Hawks trøjen og vi håber at se dem i truppen i mange år, skriver klubben yderligere. 

Udover de comebacket til Martin Ravn og Kennie Christensen, har høgene og sikret sig en ny målmand. Det bliver den 20-årige Lasse Schiermer Lassen, der i fremtiden skal vogte buret i Frederikshavn. 
 
- Lasse er meget seriøs og er et stort konkurrencemenneske som passer perfekt ind i vores trup. Vi ser et meget stort potentiale i Lasse og det bliver således et stærkt målmandsteam vi har sikret os til den kommende sæson, skriver frederikshavnerne i en pressemeddelelse.

Flere nyheder fra TV2 Nord