Høje ambitioner i Aalborg Håndbold

01:56

Foto: Iben Hedemann

1 af 2

Aalborg Håndbold havde i dag første arbejdsdag, og til sæsonens første træning var der mange nye ansigter, men det får ikke klubben til at sænke ambitionerne.[size=3][/size]

De nordjyske sølvvindere fra Aalborg Håndbold tog i dag fat på optakten til den kommende sæson, og det var en træning, hvor der både var skiftet ud i spillertruppen og på trænerposten. Den nye træner er den tidligere landsholdsspiller Jesper Jensen, der overtager jobbet efter Nikolaj Jakobsen forlod klubben efter sidste sæson.

- Jeg føler mig fuldstændig klar til det, og jeg er sikker, at jeg stille og roligt kan udvikle mig. Men det er klart, at det er et stort spring, og der skal virkelig tages fat for at steppe op til den udfordring, men det er jeg også sikker på, at jeg kan klare, siger Jesper Jensen til TV2/Nord.

Aalborg Håndbold har i sommerpausen sagt farvel til profilerne Mads Mensah Larsen, Johan Jakobsen og Jacob Bagersted, men på trods af den store udskiftning, så er ambitionerne stadig i top.

- Vores ambition er at spille med om medaljer i ligaen, det er at kvalificere os videre i Champions League, vinde Super Cuppen her den 22. august mod Kolding og spille os i Final 4 i pokalturneringen, siger Jan Larsen, der er direktør i Aalborg Håndbold.

Aalborg Håndbold indleder håndboldligaen den 30. august hjemme mod Team Tvis Holstebro.

Flere nyheder fra TV2 Nord