Hot Shots smed guldet væk

 Hot Shots smed guldet væk

Selvom Brønderslev Hot Shots var favoritter på hjemmebane, så tabte holdet alligevel pokalfinalen i floorball. Holdet forærede guldet væk - et selvmål gjorde udslaget.

Mens Hvidovre Attack jubler, er der ganske stille på bænken hos Brønderslev. Bag de skuffede og tomme øjne er tanker mange - hvordan kunne de smide sejren væk?

- Vi styrede hele anden periode, og så går vi bare helt ned i tredje. Det er som om vi slet ikke er til stede. Det er simpelthen så sørgeligt, siger Lars Jensen, cheftræner for Brønderslev Hot Shots.

Brønderslev kom godt fra start. Med ti sekunders mellemrum scorer holdet to mål og fører 2-1 efter første periode. I anden periode er der ikke ret meget Attack over Hvidovre. Brønderslevs Michael Andersen sætter fire mål ind. Det får holdet til at hvile på laurbærrene men den indstilling skulle vise sig at være fatal. i 3. periode sætter københavnerne den ene scoring ind efter den anden.

Da der står 7-7 kan nordjyderne kun håbe på at presse kampen ud i forlænget spille tid. Men det bliver det her selvmål der sætter punktum for kampen. Hvidovre vinder 8-7. Brønderslevs mål for sæsonen var at vinde både pokalfinalen og det danske mesterskab.

- Så må vi nøjes med at vinde det danske mesterskab, hvis vi da kan det. Men der skal i hvert fald andre boller på suppen end det vi har set i dag, siger Lars Jensen


Seneste nyt

fra Nordjylland