Hund arbejdede hjemme: Indbrudstyv overrasket af familiens firbenede

En indbrudstyv lagde vejen forbi en villa på Hedevej i Terndruo i løbet af mandagen. Gerningsmanden fik listet vinduet i badeværelset ud, hvorefter han kunne komme ind i huset. Huset var næsten forladt, da beboerne var på arbejde. Gerningsmanden havde dog ikke overvejet, at hunden i huset selvfølgelig arbejder hjemmefra. Foto: Betina Garcia/Scanpix Denmark

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven, men ikke alle mennesker får en glad modtagelse af den firbenede; en hund fik mandag en indbrudstyv til at tage flugten.

En indbrudstyv lagde vejen forbi en villa på Hedevej i Terndruo i løbet af mandagen. Gerningsmanden fik listet vinduet i badeværelset ud, hvorefter han kunne komme ind i huset. Huset var næsten forladt, da beboerne var på arbejde.

Gerningsmanden havde dog ikke overvejet, at hunden i huset selvfølgelig arbejder hjemmefra. 

Umiddelbart ser det nemlig ud til, at gerningsmanden kun har befundet sig i badeværelset af villaen, da han nok er blevet overrasket af anmelders hund. 

Til gengæld var der absolut ingen hjemme hverken på to eller fire ben på Tislumvej i Sindal i går. For huset er sat til salg og lige nu ubeboet. Det udnyttede ukendte gerningsmænd, og indbrudstyve har aflistet et badeværelsesvindue, hvorefter de havde fri adgang til resten af huset. Tyvene forsøgte at flytte flere hvidevarer, men det lykkedes dem ikke helt, og de måtte "nøjes" med at stikke afsted med en opvaskemaskine. 

Flere nyheder fra TV2 Nord