Hund bed ind til knoglen i kvindes arm

Tirsdag aften blev en kvinde af uvisse årsager angrebet af en hund nær et vaskeri på Vilsundvej i Aalborg Øst.

Den 49-årige kvinde var på vej til vaskeriet, da hun bemærkede to hunde, en mindre og en større hund, løbe frit omkring på en nærliggende græsplæne. Kvinden har flere gange set hundene løbe omkring i området uden nogen ejer i nærheden.

Da den 49-årige kvinde forlod vaskeriet igen, løb hundene stadig omkring på plænen, og den store hund løb af uransagelige årsager hen til kvinden. Her bed den hende først voldsomt i venstre arm, hvorefter den slap taget og bed fat i højre arm. Bidet i venstre arm var så voldsomt at det gik ind til knoglen, og kvinden er efterfølgende blevet opereret i venstre arm.

Politiet har endnu ingen spor af angrebshunden, men vil gerne høre fra folk, der kan lede dem på sporet af begge de omstrejfende hunde.

Kvinden, der blev overfaldet, beskriver den store hund, som en kamphund i sorte og mørke farver.
   
Ifølge vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Vagn Nielsen, er hundeloven, uanset hvilken race hunden har, overtrådt, da § 6 i Hundeloven er overtrådt:

§ 6. Det påhviler besidderen af en hund at træffe de foranstaltninger, der efter forholdene må anses påkrævet for at forebygge, at hunden volder andre skade.


Seneste nyt

fra Nordjylland