Hunde aflivet efter grævlingedrab

De to hunde, der for nogle måneder siden dræbte en grævlingeunge i Rold Skov, er blevet aflivet.

De to hunde, der for nogle måneder siden bed og flåede en grævling ihjel i Rold Skov, er blevet aflivet.

I juli måned kunne TV2/Nord vise de chokerende optagelser af to hunde, der på brutal vis slog en grævlingeunge ihjel i Rold Skov. En motionsløber havde optaget episoden på sin mobiltelefon. Han turde ikke gribe ind, fordi hundene var så aggressive.

Politiet måtte efter nogle uger betragte sagen som afsluttet, fordi de ikke kunne finde frem til hundenes ejere og ikke havde modtaget nogen henvendelser.

Noget tid efter fik politiet så et tip om, hvem der var ejerne af hundene, og da politiet henvendte sig til dem, fortalte hundeejerne, at de havde aflivet begge hunde. Det fortæller landbetjenten i Arden, Bluhme Nielsen.

Ejerne havde været på ferie og havde haft hundene i en hundegård, hvor nogle bekendte skulle passe dem, mens de var væk. Hundene var på mystisk vis sluppet ud af hundegården og havde altså angrebet grævlingeungen i skoven.

Hundeejerne havde efter epiosoden set videoen af hundene, der dræbte grævlingen. De var meget chokerede og valgte at få hundene aflivet, da de kom hjem fra ferie.

Det er endnu ikke besluttet, om hundeejerne får en bøde.

Flere nyheder fra TV2 Nord