Hundeejer: Der så forfærdeligt ud

Tidligere i år købte en kvinde en hund på gården i Lørslev, hvor 11 køer i går blev fundet døde. Også dengang var forholdene dårlige.

For en kvinde fra Skelund var det en dårlig oplevelse, du hun og hendes familie skulle anskaffe sig en ny hund. I en annonce i Gul og Gratis fandt de frem til gården i Lørslev, hvor de fandt en sød hund magen til deres netop aflivede hund. Men da de ankom til gården, var det ikke noget kønt syn, der mødte dem.

- Jeg havde det dårligt, for jeg kunne jo se det, lige så snart jeg drejede ind i gården. Det var skidt, og det så forfærdeligt ud, fortæller Susanne Ebdrup Knudsen.

Og også der nye hund, Simba, var mærket af forholdene.
- Han var tynd og lugtede frygteligt. På vej hjem i bilen ville jeg give ham noget at spise, og der bed ham mig i hånden, fordi han var så sulten, fortæller hun.

Et par uger efter at have hentet hunden kontaktede Susanne Ebdrup Knudsen Dyrenes Beskyttelse. De gik ikke videre med sagen, fordi de manglede dokumentation. Alligevel mener Nordjyllands Politi, at det er vigtigt at anmelde det, hvis man ser dyr, der lider

- Hvis det er åbenlyst, at dyrene lider, så skal man selvfølgelig kontakte myndighederne, og oftest er de eneste myndigheder, der er at kontakte, politiet. Og i det her tilfælde ringer man så 114, fortæller vicepolitiinspektør Poul Severinsen. Han understreger dog, at det ikke betyder, at man skal gå og kigge ind af vinduerne hos naboen.


Seneste nyt

fra Nordjylland