Hundene fryser i kulden

 Hundene fryser i kulden

Det er ikke kun vinterdæk, vejsalt og sneskovle, der pludselig er mangel på. For også menneskets bedste ven, skal gøres vinterklar og dyreforretningerne i Aalborg kan slet ikke få varer hjem hurtigt nok.

Der er så stor efterspørgsel på vinterudstyr til hunden at leverandørerne ikke kan følge med. Hos Carstens Dyrehandel i Aalborg mærker de den store efterspørgsel.

-Det er jo skide ærgerligt, men jeg er rimelig fortrøstningsfuld. Altså vi snakker en uge måske maks, så skulle der gerne være noget hjemme igen af de populære modeller og størrelser, så det går nok,men der er nogen der kommer til at gå forgæves. Det er der ingen tvivl om, siger Kim Martin Johansen, der ejer Carstens Dyrehandel.

Hunden Theodor er heldig at få en af de sidste frakker i hans størrelse hos Carstens Dyrehandel. Helle Vibe er glad for, at Theodor ikke skal fryse under gåturene mere.

-Han er gammel nu og han fryser. Han er tretten år, og han går mange lange ture, men det kan han ikke, hvis han ikke har noget på, fortæller Theodors ejer.

En anden mangelvare er den populære potevoks, så hundene ikke får salt op i poterne. Heldigvis er der lige kommet en sending potevoks ind ad døren. De er dog hurtigt væk igen på grund af de mange forudbestillinger, der allerede ligger klar.

Den store efterspørgsel af både frakker og potevoks er kommet bag på forhandlerne af hundeudstyr.

-I forhold til sidste vinter, der har vi nu udsolgt på de første syv dage med sne, hvor det tog hele sidste vinter at få udsolgt, siger Kim Martin Johansen.


Seneste nyt

fra Nordjylland