Hundredevis af motorcykler og biler indtager Sæby

Hedebo Camping bliver ramme for kæmpetræf. Først for motorcykler og dagen efter for amerikanerbiler.

Der kommer til at ligge en sød duft af benzin og hestekræfter over Hedebo Camping i Sæby, når hundredevis af motorcykler fra hele landet holder træf ved Bendt Christensens motorcykelmuseum den 18. juli.

Anledningen er, at Danmarks Veteran Motorcykleklub i år har valgt at lægge sit Jyllandsløb med start og slut på Hedebo Strand Camping i Sæby.

Campingpladsen er - udover campinglivet på pladsen - rundt omkring i Danmark og udlandet kendt for sit motorcykelmuseum med mere end 100 Ducati, Laverda, Moto Guzzi, Harley Davidson, BSA og Norton-motorcykler fra blandt andet Italien, England, Tyskland og USA. 

Sammen med de mange motorcykler følger tusindvis af tilskuere, der vil kigge nærmere på de to-hjulede. Og de får allerede dagen efter endnu en undskyldning for at besøge Hedebo. For der kommer en stor gruppe amerikanerbiler og deres ejere forbi. 

Begge dage starter udstillerne  med at trille ind på pladsen sidst på eftermiddagen og kører igen, når maven er fyldt med pølser og øjnene med indtryk ved 21-tiden.

Der er gratis adgang på pladsen og motorcykelmuseet begge dage. 

 
 
Foto: PR

Seneste nyt

fra Nordjylland