HURRA: Sådan fejrer vi vores fødselsdag

02:52

Billeder fra Musikkens Hus i Aalborg. Foto: Mikael Justesen

1 af 2

I dag fejrer TV2/Nord 25 år, og det lader vi ikke gå ubemærket hen.

I dag er det TV2/Nords 25-års fødselsdag, og vi synes selv, vi fejrer den med manér, når vi for publikum i det nyåbnede Musikkens Hus og ikke mindst alle nordjyderne hjemme i stuerne, præsenterer vores store gallashow hvor blandt andet Lis Sørensen, Allan Olsen og Niels Hausgaard optræder.

I indslaget ovenfor kan du se nogle af de sidste forberedelser inden showet, der bliver den største LIVE-produktionen i stationens nu 25 år lange historie.

Sådan fejres fødselsdagen på TV2/Nord Salto:

18.30-19.15: Den Røde Løber

Helene Gottschalk Dahl vil fra TV2/Nords studie i Aabybro føre seeren op og ned af den røde løber inden gallashowet. Til at hjælpe sig har hun stationens to reportere Mette Kristensen og Robert Bedsted samt debattør og forfatter Christian Have, som sammen med Helene vil diskutere Musikkens Hus' betydning for Aalborg og Nordjylland.

(19.15-19.30: Kokken på Henne)?

(19.30-19.45: Nyhederne på TV2/Nord)

19.45-22.00: Fødselsdagsgalla - TV2/Nord fylder 25 år.

Fra koncertsalen i Musikkens Hus i Aalborg præsenterer TV2/Nord med Morten Pedholt, Jenni Boelt og Mogens Jørgensen i spidsen en lang række kunstnere og gæster, som med musik og i interviews vil underholde nordjyderne, som gennem 25 år har fulgt med i hvad den nordjyske tv-station har bedrevet.

Flere nyheder fra TV2 Nord