Hus til låns

 Hus til låns

Med det laveste antal bolighandler i fem år er ejendomsmæglerne klar til at gå nye veje for at få gang i salget. Mens nogen smider en ny bil oven i hushandlen, tilbyder EDC Danebo potentielle sælgere at låne huset for sig selv i et par timer.

Foråret er traditionelt en god årstid til hushandler - og med konceptet Prøv Boligen forsøger EDC Danebo at gøre deres til at sætte tempoet op for hushandlerne - til gavn for kunder som Jesper Greiffenberg og Karen Poulsen.

- Det er klart, at vi her har forsøgt at være lidt på forkant med udviklingen i forhold til den situation som der er lige nu i København, Århus og andre steder. Det gør vi selvfølgelig alt for at undgå inden for vores områder, og derfor har vi valgt at tage det her initiativ, forklarer René Sørensen, EDC Danebo i Støvring.

Idéen er, at interesserede købere tilbydes at tilbringe et par timer alene i huset - uden ejendomsmægler og sælger. Fordelen er indlysende for køberen - men kræver en del tillid fra sælgerens side. Karen Poulsen ser dog ikke noget problem i at lade fremmede alene i hendes hjem.

- Det kan godt tage lidt tid at kigge på et hus. Så det er en god idé, at man kan få lov til selv at gå lidt rundt og kigge på tingene, siger Karen Poulsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland