Huse til salg i Suldrup bliver revet væk

Husene bliver solgt lynhurtigt og nye firmaer slår sig ned i byen. Suldrup er pludseligt kommet i høj kurs. Årsag er: Beliggenhed, beliggenhed og pris.

Husene i Suldrup ryger på stribe. Byen har både beliggenhed, billighed og pris og det ikan ses på liggetiden for byens huse.

En af de familier der har valgt at slå sig ned i byen er familien Jensen.  De er lige blevet færdige med det nye hus og har ikke fortrudt købet siden.

- Det var bare stedet vi faldt for. Der var alle de ting, vi skulle bruge. Der var vuggestue til den mindste, der var skole op til niende klasse, og alle de hverdagsting vi skulle bruge, siger Martin Kjærgaard Jensen .

Ejendomsmægler i Støvring,  Brian Wiborg fra EDC, kan sagtens sælge husene i Suldrup. En del af den store succes bunder i, at husene er sat til lavere priser, sammenlignet med andre byer i Nordjylland. 

00:40

Her kan du høre, hvad borgerne mener er godt ved Suldrup. 

Luk video

- Det er en dejlig by med det hele, og så er priserne i Støvring og i Aalborg så højt opppe, at der er nogle, der synes det  er mere atraktiv at købe i Suldrup, siger ejendomsmægler i EDC, Brian Wiborg. 

Krofatter i byen, Henrik Pedersen, er ikke i tvivl om, hvorfor Suldrup pludseligt er blevet det nye sort.

- Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, Suldrup er jo liggende mellem Aalborg, Hobro og Viborg. Det vil sige, at alle kan komme hertil, og alle kan komme herfra, siger Henrik Pedersen. 

Se lørdagens indslag fra Nordjylland Live. 

02:22 Luk video

Flere nyheder fra TV2 Nord