Huspriserne i Jammerbugt Kommune på himmelflugt

 Huspriserne i Jammerbugt Kommune på himmelflugt

Den nordjyske kommune går stik mod landstendensen, som viser et stagnerende boligmarked.

Der er smukt i Jammerbugt Kommune. Det har huskøberne også fundet ud af. Tidligere lå nogle af landets billigste huse her, men nu er det slut med slagtilbudene. I det seneste år er huspriserne steget med 20 %.

I Brovst, Aabybro og omegn, så det er altså ikke længere kun det pulserende storbymiljø der trækker i huskøberne. Landidyl er blevet en eftertragtet ingrediens på boligmenuen. Alligevel overrasker den store stigning ejendomsmægler Poul Johansen fra Brovst.

- Ja, det kan man godt sige, fordi stigningen er målt over det seneste år. Vi havde jo allerede forrygende travlt sidste år. Men jeg tror, at det skal tilskrives den smukke natur, som er i området. Og så er der jo store planer om at udbygge vejnettet således, at transporttiden indtil Aalborg bliver minimal i fremtiden.

En opgørelse fra Realkreditrådet dokumenterer, at prisstigningen på husene i Jammerbugten er den sjettestørste på landsplan. Morsø Kommune er med en stigning på 32 % på en endnu flottere andenplads. Andre landkommuner som Rebild og Mariagerfjord følger også pænt trop med fine stigninger, mens husene i Thisted modsat er blevet mindre værd det seneste år.


Seneste nyt

fra Nordjylland