Huspriserne stiger i Brønderslev.

 Huspriserne stiger i Brønderslev.

Brønderslev ligger på en 2. plads på landsplan, når det gælder prisstigninger på huse, kun overgået af Langeland.

Huspriserne steg i Brønderslev kommune med 19,4 procent i første kvartal af 2008 sammenlignet med første kvartal 2007. Det bringer Brønderslev ind på en 2. plads, på lands top 10 liste over kommuner hvor prisen er steget. Ingen andre nordjyske kommuner er med på listen.

- Vi oplever, at vi stadigvæk har en stor efterspørgsel, og at vores huse har en meget kort liggetid. Så vores problem er en anden end i resten af landet. Vi mangler varer på hylden, siger ejendomsmægler Kjeld Westergaard, Nybolig i Brønderslev til TV2/NORD.

Ejendomsmæglerne peger på den vellykkede branding af byen, blandt andet med TV reklamer, som hovedårsagen til at folk fra Aalborg efterspørger huse i byen.

Umiddelbart skulle man syntes, at det ikke betyder noget. Men omvendt så har vi fået en fornemmelse af, at Aalborg har fået øjnene op for Brønderslev. Hvis jeg går lidt tilbage i tiden, så var det typisk syd for Aalborg ålborgenserne de bosatte sig, men i dag er vi kommet med på landkortet, siger ejendomsmægler Jesper Hardahl, EDC i Brønderslev til TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland