Spar Nord Fonden afgiver tribunenavn til AaB’s fans: Hvad skal tribunen hedde?

Spar Nord Fonden overdrager tribunenavnet på den vestlige tribune på Aalborg Portland Park til AaB’s fans, som også tildeles et hejseværk til tifoer af Spar Nord Fonden.

Den vestlige tribune på Aalborg Portland Park skal ikke hedde Spar Nord Tribunen frem over. Hvad tribunen nu skal hedde, er op til AaB’s fans.

På et fan-dialogmøde mandag aften blev de fremmødte fans nemlig overrasket med en nyhed fra Spar Nord Fondens formand, Michael Slavensky Dahl, der fortalte, at Spar Nord Fonden ønsker at afgive navnet på Spar Nord Tribunen til AaB’s fans for på den måde at give fansene ejerskab over tribunen.

- Ved at overdrage tribunenavnet til fansene er vores håb, at fansene får en endnu bedre oplevelse, når de går til fodbold. I det lange løb kan det forhåbentlig være med til at skabe en endnu bedre stemning omkring AaB’s hjemmekampe, så flere og flere fans får lyst til at komme på stadion, siger Michael Slavensky Dahl.

AaB-fansene skal snarest beslutte, hvad tribunen skal hedde. Navnet kommer til at være gældende indtil minimum 2022, hvor Spar Nord Fondens nuværende tribunesponsorat udløber.

Udover afgivelsen af tribunenavnet vil Spar Nord Fonden også give AaB’s fans et hejseværk til tifoer på den vestlige tribune.

- Store og kreative tifoer er med til at skabe minder og store oplevelser. Da vi i dialogen med AaB blev bekendt med, at fansene havde et stort ønske om at få et hejseværk på stemningstribunen, besluttede vi derfor, at vi ville støtte dem med et hejseværk, som anerkendelse for det store tifoarbejde, siger Michael Slavensky Dahl.

AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum glæder sig over Spar Nords tiltag, der er et stort cadeau til fansene. AaB’s fans får desuden også selv mulighed for at udsmykke den vestlige tribune med maling, graffiti eller lignende, så det visuelle udtryk på stemningstribunen bliver nøjagtig, som fansene ønsker det.  AaB-fansene skal sammen med AaBs hovedsponsor, Spar Nord i den nærmeste fremtid kigge på mulighederne for udsmykning af stemningstribunen på Aalborg Portland Park.


Seneste nyt

fra Nordjylland