Hvem er Nordjyllands Sjoveste? Stem på din favorit

I aften er der finale på Nordjylland Sjoveste, og det er dig, der bestemmer, hvem der er den sjoveste person i Nordjylland.

Mandag aften kan vi endelig her på TV2 Nord kåre Nordjyllands Sjoveste. Men det er ikke os, men dig, kære seer, der bestemmer, hvem der skal løbe afsted med titlen og premien på 15.000.  Du kan stemme på de tre finalister via SMS.

 

Steve Hart er 56 år gammel, fra Assens ved Hobro OG Wales. Steve optræder til dagligt ved byfester, fødselsdage og firmaarrangementer med comedy, trylleri og musik

For at stemme på Steve Hart send teksten "TV2N SH" til 1231.

 

Frederik Nielsen er fra Hjørring. Frederik er 22 år, bartender på Cicero i Hjørring og optræder også med standup. Og så er han i øvrigt gode kammerater med Frederik Nielsen, der også er finalist i aftens udsendelse.

For at stemme på Frederik Nielsen send teksten "TV2N FN" til 1231.

 

Sebastian er også fra Hjørring og er 18 år gammel, Han arbejder blandt andet på værtshuset Tre trin op. Sebastian optræder med klassisk stand up

For at stemme på Sebastian Larsen send teksten "TV2N SL" til 1231.

Det koster 1 krone plus almindelig sms-takst, og ved at sende sms'en fraskriver man sig 14 dages fortrydelsesret. Det kan stemmes maksimalt fem gange.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord