Hvem har set tyvebande?

Nordjyllands Politi efterlyser vidner, der har set eller hørt noget i forbindelse med de seneste dages mange indbrud i Nordjylland.

Flere ting tyder nu på, at der kan være tale om en udenlandsk tyvebande, selv om der endnu ikke er sikre beviser. Vicepolitiinspektør Poul Severinsen, Nordjyllands Politi siger.

- Der er noget der tyder på, at de har holdt øje med husene i et kvarter, og så har slået til, når de har konstateret, at folk ikke er hjemme. Der er flere til ved deres fremgangsmåde, der ligner noget vi før har set ved udenlandske bander.

Mandag morgen var der indløbet 58 anmeldelser om indbrud i Vendsyssel og Himmerland, men det tal kan stige endnu mere i de kommende dage. Politiet håber at nogen har set noget ved et af de mange indbrud.

- Vi vil meget gerne høre fra folk der har hørt eller set noget. Folk i villakvartererne plejer at være rigtig gode til at bemærke, hvis der er personer eller biler, som ikke hører til i dagligdagen, og de må meget gerne ringe til os med oplysninger, siger Poul Severinsen, Nordjyllands Politi.

Du kan ringe på 114, hvis du har oplysninger i sagen.


Seneste nyt

fra Nordjylland