Hyld frivilligheden

I dag er det frivillig fredag og derfor er der masser af arrangementer, der får en ekstra hånd. Men der er også foreninger, der stadig mangler lidt frivillig arbejdskraft.

Henover hele landet mødes frivillige i dag for at gøre lidt ekstra. Det er nemlig frivillig fredag - et koncept, der startede i 2011, og som skal hylde de frivillige.

I Arden Hallerne mødes minimum 38 forskellige foreninger for at anerkende frivilligheden. Her vil de enkelte foreninger selv stå for underholdningen i form af konkurrencer og indslag. Det foregår fra klokken 14 til 20.

Vesthimmerland har også masser af frivillige. Og de bliver fejret på et frivilligmarked på Stenaldercenteret i Ertebølle fra klokken 15.

TV2/Nords egen Zita Hviid tager til Gug, hvor hun, ligesom alle andre i butikken, skal arbejde frivilligt i Blå Kors Genbrug Gug.

I Brønderslev bliver de frivillige kræfter hyldet med fakkeltog rundt i byen fra klokken 18.30.

Selvom rigtig mange nordjyder i dag arbejder som frivillige, så mangler flere foreningen stadig hjælpere. Derfor tog Hjerneskadeforeningen i går på besøg på Mariagerfjord Gynmasium,

- Det er vigtigt for os at få nogle flere frivilige unge med i foreningen, fordi de har brug for at møde andre unge mennesker, siger aktivitetsleder i Hjerneskadeforeningen Birgitte Marie Jensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland