I Tylstrup skal mørke skaffe medlemmer i badmintonklubben

Fredag aften havde den lokale badmintonklub arrangeret såkaldt "natminton" for at skabe interesse hos nye medlemmer.

De nordjyske foreninger må tænke kreativt i kampen om medlemmernes gunst. Der findes flere fritidsaktiviteter end nogensinde før, og derfor har man i Tylstrup Badmintonklub forsøgt sig med en noget utraditionel form for badminton. 

Fredag aften havde klubben nemlig inviteret til såkaldt 'natminton'. Og den skarpe læser har formentlig allerede regnet ud, hvad det går ud på: badminton om "natten" - eller i hvert fald i mørke. 

- Vi skal have nogle flere spillere til vores klub. Vi har ikke ret mange spillere fra de små tre-årige og op efter, så derfor tænkte vi, at vi skulle lave et arrangement, siger Dorthe Blok fra Tylstrup Badmintonklub, der var meget tilfreds med fremmødet til fredagens 'natminton'-arrangement. 

Der er dog ikke fuldstændig mørkt. For at deltagerne kan se både fjerbold og bane, bruger man ultraviolet lys, der kan lyse den hvide fjerbold og banens streger op. 

Og på selve banen spilles der om præmier som eksempelvis gavekort til byens butikker. 

- Det er sjovt, og det er noget nyt, så det skal vel prøves. Det er jo selvfølgelig lidt svært, fordi bolden nogle gange kan komme lidt ud af syne. Man skal holde lidt mere øje med bolden, end når der er lyst i hallen, lyder det fra en af aftenens deltagere, Andreas Kæseler. 


Seneste nyt

fra Nordjylland