I varetægt for dobbelt røveri

Den mand fra Hjørring, der formentlig røvede både Kiwi og Rema 1000 i Hjørring, er i dag blevet varetægtsfængslet i fire uger.

En mand er blevet varetægtsfængslet af Retten i Hjørring i fire uger for røveri mod Kiwi og Rema 1000 i Hjørring. Det erfarer TV2/Nord.

Nordjyllands Politi vurderer, at det var ham, der røvede Kiwi lørdag aften og Rema 1000 mandag. Her stjal han et ukendt pengebeløb, som umiddelbart er fundet på de den adresse, han befandt sig på, sammen med den kararistiske hættetrøje med dollarstegn på. En trøje, røveren havde på under begge røverier.

De fire ugers varetægt skal politiet bruge på at efterforske sagen. Her vil deres jurist også overveje hvilken straf, manden anklages for. Umiddelbart går de efter minimum et års fængsel, da manden er tidligere straffet og fordi han brugte kniv i røveriet i Rema 1000.

Den anden mand, der var på adressen er ikke blevet varetægtsfængslet, da han ifølge jurist Mette haugen ikke var aktiv under røveriet. Han vil dog også blive anklaget for enten mervirkende til røveri, da han kørte bilen eller for hæleri, da han har brugt af de stjålne penge.

- De står begge til at blive anklaget. Den ene, der begik røverierne, dog med en hårdere straf, siger Nordjyllands Politis jurist Mette Haugen til TV2/Nord.


Seneste nyt

fra Nordjylland