Ida og Lærke skal fyre den af til MGP

På lørdag går det løs til MGP 2016 i Forum Horsens. Flere end 600 sange blev sendt ind, men kun ét nordjysk bidrag er gået hele vejen til showet på lørdag.

Når der 20. februar bliver budt velkommen til MGP for 16. gang, er der god grund til at kigge med i det nordjyske. Både Frejlev, Støvring, Aabybro og Aalborg er nemlig repræsenteret i gruppen ”Ida og Lærke”, som består af sangerne Lærke Ohm Sauer og Ida Helena Karmisholt samt danserne Frederikke Simoni Haunsø, Sophia Vangsgaard, Jacob Salling og Christian Aagaard.

Deres sang hedder ”Bar’ for vildt”, og den handler om at have krudt i røven og fyre den af. Noget, de unge mennesker glæder sig rigtig meget til.

- Det er mega fedt at skulle være med til MGP. Hele forløbet har været en kæmpe oplevelse, fortæller Ida Helena Karmisholt.

For dem er MGP en barndomsdrøm, der går i opfyldelse, og derfor er det en sejr i sig selv at få lov til at være med i showet.

- Selvfølgelig vil man gerne vinde, men vi har nærmest vundet på forhånd – vi har mødt så mange søde, nye mennesker og har haft så mange oplevelser, siger Lærke Ohm Sauer.

Det er ikke bare ”småting”, Nordjylland har budt ind med gennem årene, når det kommer til MGP. Nogle husker måske navne som Sisse Søby, Razz, PelleB, Energy og The Johanssons – alle med det tilfælles, at de er nordjyder, som har vundet MGP.

Om Ida og Lærke bliver de næste i den fornemme række, kan man se i showet på DR1 på lørdag kl. 20.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland