Idrætsforening tildelt bøde efter hoppeborgsulykke

 Idrætsforening tildelt bøde efter hoppeborgsulykke

Lendum Ungdoms-, Gymnastik- og Idrætsforening skal betale en bøde på 2.500 kroner, fordi man ikke indhentede tilladelse fra politiet til at stille en hoppeborg op. I dag var man på gaden for at få endnu flere lokale til at støtte foreningen.

For hver liter brændstof, der bliver tanket med et OK-kort er der mulighed for at den lokale idrætsforening - LUGI - og KFUM-spejderne i Lendum får hver tre øre. Så lørdag har man foran den lokale Brugsen forsøgt at få så mange bilister som muligt til at tanke OK.

- Vi er en lille forening, og alt vi foretager os er jo i børnenes interesse. Vi er frivillige og har brug for al den økonomiske støtte vi kan få, siger Thomas Jensen, der formand i Lendum Ungdoms-, Gymnastik- og Idrætsforening til TV2/NORD.

For at give byens børn en sjov aften, fik idrætsforeningen en lørdag aften midt i oktober stillet en stor hoppeborg op Lendum Hallen. Intetanende at politiet skulle have været spurgt først. Hoppeborgen væltede og kvæstede otte børn.

På OK-tanken i Lendum er bilisterne enige om bødestørrelsern - 5.000 kr til udlejningsfirmaet Hophans og 2.500 kroner til idrætsforeningen - ikke er retffærdige.


Seneste nyt

fra Nordjylland