IF beskylder 3F for chikane og trusler

Fagforeningen bliver kritiseret for at bruge ufine metoder for at få det nordjyske nedbrydningsfirma IF Group ned med nakken.

En video, som IF Group har lagt op på deres Facebookside, viser en anonym IF-medarbejder, der beskylder navngivne 3F-ansatte for truende og aggressive adfærd. Ifølge den rumænske mand skulle en 3F-ansat tolk have opsøgt ham og truet ham med fængsel, hvis han ikke vendte IF ryggen og gik over til 3F.     

- Det er en kontinuerlig chikane, hvor de kontakter dem igen og igen, og kommer med forskellige former for trusler eller løfter, siger Line Adelborg, der er Marketing- og Kommunikationsansvarlig hos IF Group.

Ifølge hende forsøger 3F at lokke IFs ansatte med blandt andet lovning om store pengeudbetalinger, hvis de forlader IF og i stedet hjælper 3F med at føre sag mod det omstridte nedbrydningsfirma.

- Vi ser jo igen og igen, at 3F de gerne skyder med de store kanoner - og gerne i medierne, siger Line Adelborg, der forklarer, at IF Group nu føler sig nødsaget til at tage til genmæle og med Facebookvideoerne vise deres side af sagen.

Retten skal til marts afgøre, om 3F skal have medhold i, at i alt 17 nuværende og tidligere IF-ansatte skal have udbetalt omkring 3 millioner kroner fra IF Group. 


Seneste nyt

fra Nordjylland