Ildkugle set krydse himlen over Arden

En person kontaktede politiet fordi han havde set en ildkugle. Men nu fortæller flere nordjyder, at de også har observeret en grønlig kugle krydse himlen kort før klokken 17.

Det må være et fortræffeligt syn for den person, der onsdag eftermiddag meddelte politiet, at han havde set en ildkugle. Personen var kommet kørende ad Terndrupvej ved Arden, da han så en ildkugle med lang hale efter sig i luften.

Ildkuglen fløj over himlen i nedadgående retning mod jorden. Men om ildkuglen ramte jorden, kunne vidnet ikke fortælle. Han kontaktede politiet efterfølgende og fortalte om synet. Det oplyser Karsten Højrup Kristensen, vagtchef ved Nordjyllands Politi. 

På TV2 Nord har vi fået flere henvendelser fra folk, der har set ildkuglen kort før klokken 17.  Men meldingerne kommer fra hele Nordjylland.

- Vi var to på gåtur i dag ca. kl. 17.00, der så ildkuglen komme forholdsvis lavt nedadgående og til sidst opløses ikke så langt over jorden. Den var nok på størrelse med to knytnæver og nærmest hvidblålig. Vurderer at den kom fra nordøstlig retning., skriver Lisbet Søgaard Møller i en mail. 

-Det lignede den brændte ud. Jeg troede faktisk, det var et stjerneskud, der var så voldsomt, fordi den var tæt på jorden, fortæller Line Larsen fra Klarup. 

På TV2 Nords Facebook side fortæller seerne også om oplevelsen. 

Så også en grøn lysende kugle der til sidst delte sig i tre stykker. Vi kørte fra Hjørring mod Brønderslev. Og ja lidt før 17
Men det er vel bare en meteor eller lignende? skriver Morten Elkjær Søttrup.

Har du billeder af ildkuglen eller ved du noget om ildkuglen, så hører vi gerne fra dig. Ring 96969696 eller skriv til redaktion@tv2nord.dk


Seneste nyt

fra Nordjylland