IMS Service: Hjemmepleje-firma giver op

Ledelsen i IMS Service beskriver i en pressemeddelelse via sin advokat, hvorfor firmaet indgiver konkursbegæring.

328 borgere i Frederikshavn Kommune bliver berørt af konkursen i IMS Service, heraf kræver 104 personer pleje. 

Frederikshavn Kommune er allerede i gang - i samarbejde med IMS Service - at kontakte de borgere, der skal have personlig pleje. 

Den konkursramte virksomhed har netiop udsendt en pressemeddelelse via advokatfirmaet HjulmandKaptain. 

Firmaet skriver i en kommentar til konkursbegæringen: 

Ledelsen i IMS Service ApS i Frederikshavn har besluttet at ophøre med virksomheden med hjemmepleje, og har d.d. indleveret konkursbegæring til skifteretten.

- Baggrunden for beslutningen er blandt andet, at der ikke længere er sammenhæng mellem de nedskæringer/nednormeringer af tid, som Frederikshavn Kommune fastsætter og de udgifter, som IMS Service ApS på den anden side skal afholde for at honorere besøgene, skriver firmaet. 

Virksomhedens ejer og daglige leder, Iben Simonsen, er meget berørt af situationen og beklager dybt over for de berørte medarbejdere og borgere:

- Jeg er meget ked af, at det ikke er muligt at fortsætte driften. Vi har haft et godt samarbejde med kommunen, men økonomien hænger ikke længere sammen. Vi har forsøgt at gøre, hvad vi kan for at fortsætte, og har blandt andet skudt yderligere penge ind i virksomheden, men med den nuværende kontrakt med kommunen og de nednormeringer af tid, der sker, så er der ikke udsigt til, at tingene vender. Derfor vælger vi at stoppe nu, skriver Iben Simonsen i pressemeddelelsen. 

Oveni udfordringerne med aftalen med kommune, måtte IMS Service ApS også gennem en lang periode kæmpe med beskyldninger fremsat af FOA. Disse beskyldninger blev tilbagevist af kommunens undersøgelser, men har også betydet tab for virksomheden og dermed medvirket til virksomhedens lukning.

IMS Service ApS beskæftiger ca. 40 medarbejdere og yder hjemmepleje til ca. 205 borgere, hvortil kommer opgaver med rengøring.


Seneste nyt

fra Nordjylland