Indbrud: Genganger fra Vrå idømt straksdom på fire måneder

Foto: Per Frank Paulsen

Politiet har anholdt en mand, der tidligere er dømt for indbrud. Nu vil politiet have ham varetægtsfængslet, da han har en betinget dom i bagagen.

En 47-årig mand fra Vrå blev onsdag morgen anholdt for et villa-indbrud mellem jul og nytår. Ved indbruddet blev der stjålet musikanlæg, spillemaskiner, spillekonsol og et tv. Det skete på Galgebakkevej mellem den 29. og 30. december.

Efter politiets efterforskning har politiet fundet ud af, at det er to mænd fra lokalområdet, der formodes at stå bag indbruddet. Og nu ønsker politiet varetægtsfængsling af den ene person – en 47 årig mand fra Vrå.  

-Det sker primært fordi han er belastet af sin fortid. Han er tidligere dømt for lignende kriminalitet, siger vicepolitikommissær Peter Skovbak ved Hjørring Politi.

Den 47-åriges dom er ifølge Peter Skovbak ret ”frisk”. Manden har en betinget dom, der nu skal afsones. For onsdag eftermiddag blev manden idømt fire måneders fængsel. Det skete ved en straksdom afsagt i Retten i Hjørring.  Det skriver anklageren på twitter. 

 

Den 47-årige er kørt direkte til afsoning.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord