Indbrudsbølge i Hadsund: Politiet søger vidner

En indbrudsbølge i Hobro- og Hadsund-området har fået politiet til at rykke ud med den mobile politistation.

Den mobile politistation var fredag formiddag rykket til torvet i Hadsund, da politiet gerne ville i dialog med borgerne om indbrudsbølgen, der har ramt området i den senere tid. 

- Vi ser en stribe af indbrud lige nu i Hobro- og Hadsund-området. Dem efterforsker vi selvfølgelig. Og vi tænker, det kan være nyttigt for både de lokale borgere og for os at tale om det, siger efterforskningsleder Preben Møller fra politistationen i Hobro.

quote Vi fik faktisk fat i et vidne, som jeg tror vi ikke ellers ville have fået fat. Der var faktisk en, der havde set en gerningsmand til et af indbruddene.

Efterforskningsleder Preben Møller

Det var blandt andet for at give gode råd om, hvordan man indbrudssikrer sit hjem, at politiet var rykket ud. De ville dog også gerne i kontakt med alle, der havde set noget mistænkeligt i området. Besøget på torvet gav politiet, hvad de ønskede sig. 

- Vi fik faktisk fat i et vidne, som jeg tror, vi ikke ellers ville have fået fat. Der var faktisk en, der havde set en gerningsmand til et af indbruddene, siger Preben Møller. 

Nordjyllands Politi hører gerne fra flere vidner, der har set noget mistænkeligt i området. 

Her kan du se Preben Møller forklare formålet med at invitere borgere til dialog på torvet i Hadsund. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland