Indbrudsstime i Nordjylland fortsætter

Nordjyllands Politi hører meget gerne fra folk, der ved noget om det seneste døgns syv indbrud i Nordjylland.

Indbrudstyvene har haft et travlt døgn i Nordjylland, kan man læse af politiets døgnrapport. I hvert fald er det blevet til syv indbrud og flere stjålne designermøbler og elektronikvarer.

Det første indbrud blev begået i en villa på Tidselbakken i Vodskov onsdag klokken 18, hvor tyvene måske nok nåede at bryde et vindue op, men blev skræmt af husets alarmsystem og stak af.

Cirka samtidig udspillede der sig en tilsvarende scene på Liden Kirstens Vej i Brønderslev. Også her havde indbrudstyve fået brudt et vindue op, men de blev forstyrrede i deres foretagende af boligens indbrudsalarm. Om det var de samme tyve, der var på spil kort efter på Hvilshøjvej også i Brønderslev, ved Nordjyllands Politi ikke. Men her ser det ud til, at tyvene har været indenfor - dog uden at stjæle noget.

Klokken tre natten til torsdag gik det ud over en elektronikforretning på Boulevarden i Aalborg. Her blev en brosten kastet gennem butiksruden, og nogle elektronikvarer blev stjålet fra vinduesudstillingen.

Også i Sindal havde en villa ubudne gæster onsdag. Her lykkedes det tyvene at komme ind gennem et soveværelsesvindue. Der er endnu ikke et samlet overblik over det stjålne. Og klokken to natten til onsdag gik det løs i et skur på Ulstedvej i Dronninglund. Her lykkedes det tyvene at stjæle propan-, ilt- og CO2-flasker til svejsearbejde ved at bryde en hængelås op. 

Og endelig fik indbrudstyve både en Montana-reol på hjul og en Wegner gyngestol med sig fra et indbrud i et sommerhus på Tyrensvej i Hals. Indbruddet sket i tidsrummet fra den 26. november til den 30. november. Her kom tyvene ind gennem et opbrudt soveværelsesvindue.

Dermed fortsætter den bølge af indbrud, der er skyllet ind over Nordjylland efter en lang periode med faldende antal indbrud. Nordjyllands Politi hører meget gerne fra personer, der ved noget om disse indbrud - eller tilbydes hælervarer. Man kan kontakte politiet på telefon 114.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland