Indbrudstyv fremstilles i lukket grundlovsforhør

En 39-årig mand fremstilles i dag i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. Han blev anholdt i går efter en målrettet efterforskning.

En mand er sigtet for ikke mindre end 13 kriminelle forhold, når han klokken i dag fremstilles i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. 

- Anholdelsen sker på baggrund af en konkret efterforskning, der har været rettet mod det organiserede indbrudsmiljø, og hvor vi mener, at den anholdte person er gerningsmand til en lang række forhold, der primært er begået i Aalborg-området, fortæller lederen af politiets efterforskning, politikommissær Sune Myrup.

- Vi har sigtet den 39-årige for en lang række berigelsesforhold, der bl.a. består af tyveri og brugstyveri af dyre biler, ligesom han er sigtet for design-indbrud i villaer og sommerhuse, uddyber Sune Myrup.

- Indbrudskriminalitet er ét af vores vigtigste indsatsområder, og derfor efterforsker vi kontinuerligt på området, og vi forventer i nær fremtid, at vi foretager flere anholdelser på området, pointerer politikommissær Sune Myrup.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland