Indbrudstyv stak to mænd med skruetrækker

Indbruddet, der blev til et overfald, skete i Aalborg bydelen Vejgaard. Foto: Per Frank Paulsen

Natten til tirsdag overraskede to mænd en indbrudtyv, der efter et flugtforsøg overfaldt dem med en skruetrækker.

To mænd fik sig en ubehagelig overraskelse, da de kom hjem og fandt en indbrudstyv i deres garage. Tyven var på vej ud med en pocket bike, da mændene fandt ham, fortæller vagthavende ved Nordjyllands Politi.

Det var en gammel kending af politiet, der var ubuden gæst i garagen. Han tog flugten over et plankeværk, da han blev taget på fersk gerning. De to mænd satte efter tyven, men indbruddet fik en dramatisk drejning, da indbrudstyven blev indhentet. Han overfalder den ene af mændene med en skruetrækker og tager igen benene på nakken.

De anden mand fortsætter jagten på gerningsmanden, men også han bliver stukket i armen med skruetrækkeren. Den 44-årige gerningsmand smider skruetrækkeren fra sig og stikker af. 

Hændelsen blev anmeldt tyve minutter i et natten til tirsdag. Politiet anholdte senere på natten den 44-årige kending og en hundepatrulje fandt skrutrækkeren, han havde smidt fra sig. Han sidder nu i detentionen i Aalborg, og vil blive afhørt tirsdag morgen. Han bliver sigtet for indbrud og overfald, oplyser Nordjyllands Politi. 

De to mænd blev begge ramt i armen med skruetrækkeren. Det var overfladiske stiksår overfaldsmanden pådrog de to mænd, så de er ikke i livsfare og har det begge godt efter omstændighederne. 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord