Indbrudstyve under pres: Ti adresser ransaget

Nordjyllands politi har tirsdag ransaget mere end ti adresser, hvor der var mistanke om, at der befandt sig tyvekoster.

Det har været en travl tirsdag for Nordjyllands Politi. De har nemlig ransaget mere end ti adresser, hvor der var mistanke om, at der befandt sig tyvekoster. Aktionen gav pote for Nordjyllands Politi, der beslaglagde en række mulige tyvekoster og en større mængde hash. 

quote Med ransagningerne i dag har vi sendt et signal ud i indbrudsmiljøet om, at vi efterforsker målrettet og rykker ud med store styrker. Vores mål er at dæmme op for indbrud - især her op til borgernes juleferie

Vicepolitiinspektør Anders Uhrskov

- Med ransagningerne i dag har vi sendt et signal ud i indbrudsmiljøet om, at vi efterforsker målrettet og rykker ud med store styrker. Vores mål er at dæmme op for indbrud - især her op til borgernes juleferie, siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov. 

Nordjylland har i november været plaget af mange indbrud, samtidig står julen for døren, hvor der traditionelt sker rigtig mange indbrud. Det er disse faktorer, der har fået Nordjyllands Politi til at sætte ekstra fokus på indbrudsmiljøet, som de vil fortsætte med at have ekstra fokus på resten af måneden. 

Det er adresser i Bindslev, Hjørring, Brønderslev, Pandrup, Løkken, Fjerritslev og Tårs, der er blevet ransaget. 

På en adresse i Fjerritslev fandt man PH-lamper og en varmeblæser, som man mistænker at stamme fra indbrudskriminalitet. I Løkken var der ligeledes fund af mulige tyvekoster, mens man på en adresse i Brønderslev fandt en overtrædelse af fyrværkerilovgivningen. Derudover har politiet beslaglagt 25 gram amfetamin. 

En 46-årig mand fra Bindslev er anholdt, da politiet fandt en større mængde hamp-planter og 200 gram hash på adressen. Manden er på grund af mængden mistænkt for at ville sælge hashen videre. 

quote Aktionen i dag har givet os en række nye, interessante oplysninger, som vi nu skal kigge nærmere på

Vicepolitiinspektør Anders Uhrskov

Det var dog ikke det eneste, Nordjyllands Politi fik med hjem. 

- Aktionen i dag har givet os en række nye, interessante oplysninger, som vi nu skal kigge nærmere på, siger Anders Uhrskov.

Derfor udelukker Nordjyllands Politi ikke, at der vil komme flere anholdelser. 


Seneste nyt

fra Nordjylland