Inden lokalbrag: Eksperter revser Superligaen

 Inden lokalbrag: Eksperter revser Superligaen

Superligaen er kedelig og forudsigelig. Den påstand diskuterede et ekspertpanel i torsdag i Fodboldmagasinet 4:4:2

- AaB's mesterskab var fortjent, fantastisk og flot, men også meget forudsigeligt. Der var en x-factor, der hed Kasper Kusk, men så forsvandt han og så forsvandt AaB's uforudsigelighed.

Sådan siger Jens Ole Sørensen, der er mangeårig journalist og fodboldkommentator på DR Midt & Vest, som i Fodboldmagasinet 4:4:2 torsdag var en del af det panel, der diskuterede om Superligaen er kedelig.

- Jeg synes, det er jævnt, kedeligt og halvgråt i denne sæson. Der mangler noget spænding og det er jo sådan set været givet fra starten af sæsonen hvem der rykker ned og at FC Midtjylland bliver mestre, lød det fra Jesper Christiansen, der er sportsredaktør på TV2 Nord.

- Det er svært at klandre et hold, at de er gået i udbrud. Det er jo i højere grad de hold der følger efter. Brøndby, FCK, Randers og AaB skal løfte sig op på et niveau, hvor de kan følge med FC Midtjylland, og det har de ikke gjort, fortsætter han.

Kritikken af Superligaen bliver i denne uge præsenteret i Ekstra Bladet, og det er blandt andet de vigende tilskuertal, der peges på som et symptom.

I de seneste 10 fulde sæsoner havde AaB flest tilskuere i mesterskabssæsonen 2007/2008 og færrest i 2012/2013. Forskellen er på hele 22 procent, og ikke engang i den seneste mesterskabssæson har man genfundet tilskuertallene fra den gyldne sæson i 00'erne. Forskellen de to sæsoner imellem er på otte procent - 24000 tilskuere i faktiske tal.

Se hele 4:4:2-programmet ovenfor og se med igen næste torsdag på Salto.


Seneste nyt

fra Nordjylland