Indsatsleder roser kvinde efter brand: Hun gjorde det helt rigtige

En kvinde fra Støvring opdagede torsdag eftermiddag en brand i sit hjem. En brand, der ikke spredte sig fra det rum den opstod i takket være kvinden selv.

Torsdag eftermiddag blev Nordjyllands Beredskab kaldt ud til en brand på en adresse i Støvring. En brand, der var opstået i et rum i huset, som normalt bliver benyttet som kontor. 

- Det er formegentlig nogle el-installationer eller noget elektronik, der har startet branden, fortæller indsatsleder ved Nordjylland Politi Allan Frisk.

Da Nordjylland Beredskab når frem til stedet er der dog næsten ikke nogen flammer tilbage, der skal slukkes. Simpelthen fordi kvinden i huset lukkede døren ind til kontoret, inden hun ringede 1-1-2. 

- Hvis du skriver noget om det her, så skal du altså rose hende meget, fortæller Allan Frisk, da TV2 Nord kontakter ham. 

- Hun gjorde det helt rigtige. Branden var ikke gået helt ud, men den var meget aftaget, da vi kom. Hvis ikke hun havde lukket den dør ind til kontoret, inden hun gik ud og ringede til os, så kunne det have været helt anderledes. Så kunne branden have spredt sig, fortæller Allan Frisk. 

Branden nåede derfor kun at lave skade i kontoret den opstod i. Resten af huset er blevet en smule skadet af røg. 


Seneste nyt

fra Nordjylland