Ingen 3. Limfjords-forbindelse i denne omgang

Der er ikke penge nok til en 3. Limfjordsforbindelse, det bekræfter det nordjyske folketingsmedlem fra Venstre, Preben Bang Henriksen.

Den 3. Limfjordsforbindelse er altid et spændende emne et beskæftige sig med. Snak er der massere af, hvor skal den være, og skal den overhovedet være der?

Undervalgkampen i juni blev det nærmest vedtaget, at hvis Venstre fik regeringsmagten, ville en 3. Limfjordsforbindelse blive en realitet.

Men sådan skulle det altså ikke gå. Preben Bang Henriksen fra Venstre bekræfter over for TV2 Nord, at der ikke er penge nok til en tredje forbindelse her og nu.

- Vi har ikke glemt den. Problemet er bare, at vi mangler 8 milliarder, siger Preben Bang Henriksen, Venstre.

Problemerne skal ifølge Preben Bang Henriksen findes hos den tidligere regering. Selvom den nuværende regering nu mangler cirka 8 milliarder, lover Preben Bang Henriksen, at en tredje forbindelse over Limfjorden nok skal blive til noget.

- At der ikke er penge nu, betyder ikke, at der ikke er penge om to år, siger han.

Et mere konkret svar på, hvornår den 3. forbindelse kunne stå klar vil venstremanden ikke udtale sig om. Men fortæller, at en løsning på limfjordsforbindelsen bliver højt prioriteret.


Seneste nyt

fra Nordjylland