Politiet beroliger efter hjemmerøveri i Aabybro: Ingen grund til bekymring

Nordjyllands Politi rullede onsdag en mobil politistation til Aabybro. Det sker efter et voldsomt hjemmerøveri natten til mandag.

Bekymrede borgere kom onsdag eftermiddag forbi den mobile politistation i Aabybro. Nordjyllands Politi var rykket til butikscenteret for at berolige beboerne efter et voldsomt hjemmerøveri i udkanten af byen natten til mandag.

- Vi kommer her med budskabet om, at beboerne ikke har grund til at være bange. De skal blive ved med at være ligeså trygge, som de var i sidste uge, siger politikommissær Michael Karstenskov fra Nordjyllands Politi.

quote Vi kommer her med budskabet om, at beboerne ikke har grund til at være bange. De skal blive ved med at være ligeså trygge, som de var i sidste uge.

Michael Karstenskov, politikommissær, Nordjyllands Politi

Det var særligt ældre og enlige, som i dag opsøgte politiet. De er blevet bange efter, at ukendte gerningsmænd natten til mandag brød ind hos et ældre ægtepar på en gård på Kattedamsvej. Gerningsmændene overmandede ægteparret med peberspray.

- Vi ser med stor alvor på sagen. Det er en voldsom hændelse, og det gør selvfølgelig, at især ældre bliver bange, siger Michael Karstenskov.

Ældre borgere er bekymrede

TV2 Nord har i dag talt med flere af de bekymrede ældre i Aabybro. Ingen af dem har lyst til at stå frem med navn, fordi de er bange for, at noget lignende kan ske for dem.

Nordjyllands Politi håber også, at tilstedeværelsen i Aabybro kan give nye oplysninger til efterforskningen af sagen.

- Vi vil meget gerne høre fra offentligheden, og vi skal nok sortere i henvendelserne. Vi vil hellere have et opkald for meget end et for lidt, lyder det fra politikommissær Michael Karstenskov.

Nordjyllands Politi vil i dag ikke give nye detaljer i sagen. Det sker af hensyn til efterforskningen.


Seneste nyt

fra Nordjylland