Ingen nye kendte navne i AaB

AaB havde i dag første træning efter en kort sommerferie. Men man skulle kigge langt efter nye kendte navne i klubben.

De nye ansigter er alle unge spillere fra lavere rangerede klubber, der skal prøve sig selv af. Det mest interessante navn er 18-årige Mikkel Agger fra Thisted FC. Angriberens 16 mål i 2. Division Vest har vakt interesse.

Men uden at forklejne hverken Mikkel Agger eller de andre, der i dag var til prøvetræning, så har AaB ikke haft store armbevægelser de seneste uger. Tiden går for AaB, men det er helt efter planen. 

Svingdøren er indtil videre kun åbnet udad. For tre uger siden sagde klubben farvel til rutinerede Karim Zaza. Det betyder, at den eneste målmand lige nu er 20-årige Nicolai Larsen.

-Hvis man kun har et eller to skud i bøssen, så skal man passe på, at man ikke skyder efter det første, som bevæger sig, for man kan risikere, at der kommer noget om en måned, som er endnu bedre, siger AaBs sportsdirektør Lynge Jakobsen.

Der er stadig stor tvivl om, hvorvidt brasilianske Kayke får tilbudt en kontrakt, men til gengæld begynder det at lysne for Anders Due, der har kontraktudløb i slutningen af denne måned. 

-Vi er kommet tættere på en forlængelse. Det er også derfor, jeg træner med i dag. Hvis jeg ikke troede på, at det kan lykkes, så var jeg her ikke i dag, siger Anders Due. 

De unge folk får mulighed for at vise sig frem i en træningskamp mod Blokhus FC i morgen.


Seneste nyt

fra Nordjylland