Inkarnerede gamer-girls: -Vi klæder os ud som spillets karakterer

Kvinderne er i den grad i undertal til Geeks Gone Wild. Spillerne Nicoline Nonbo Sørensen og Alexia Christensen sørger for at skille sig ud.

Nicoline Nonbo Sørensen og Azelia Christensen skiller sig ikke kun ud ved at være nogle af de eneste piger, til Nordjyllands største E-sport Event, Geeks Gone Wild. De skiller sig også ud ved at være klædt ud som karaktererne fra spillet League of Legends.

- Det er blevet en tradition for os at klæde os ud til Geeks Gone Wild. Det giver bare en ekstra god stemning, og så er det virkelig sjovt, siger Nicoline Nonbo Sørensen.

Nicoline har iført sig en blå paryk med lange fletninger og med netop den på, skal hun forestille sin yndlingskarakter, Jinx, og det er der en helt særlig grund til.

- Jeg kan identificere mig med Jinx. Hun er lidt crazy, og passer ikke rigtig ind nogen steder, men folk kan alligevel godt lide hende, siger Nicoline Nonbo Sørensen.

Igennem spillet har hun lært Azelia Christensen at kende. I dagens anledning har hun klædt sig ud som sin yndlings karakter, Caitlyn, som er sherif i spillet.

Selvom de to piger har hver deres favorit karakter i spillet, League og Legends, er deres historie inden for gamer-verdenen næsten ens.

De blev begge to fanget af at spille computer, fordi deres storebrødre spillede, og dengang var de kun syv år.

- Det er bare super fedt, og vi har begge to fået virkelig mange venner igennem det, siger Azelia Christensen.

Pigerne spiller både Minecraft og League of Legends. I gennemsnit bruger de fem til syv timer på at spille hver dag. 


Seneste nyt

fra Nordjylland