Intech er kåret som Nordjyllands mest succesfulde

Vinderen af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019 i Region Nordjylland blev Brønderslev-virksomheden Intech.

Det blev Brønderslev-virksomheden Intech, som leverer skræddersyede produktionsløsninger til fødevareindustrien, der løb med prisen som årets Succesvirksomhed i Region Nordjylland.

- 80 procent af vores omsætning sker på baggrund af eksisterende kunder. Vores motto er nemlig, at uanset hvor dårlig en aftale er for os, så skal den altid overholdes. Derfor oplever vi en stor kundetilfredshed, og det får mange til at komme igen, da de føler sig godt behandlet, fortæller marketingchef for Intech Anette Juul Larsen og fortsætter:

- Vi er utrolig stolte af at modtage hovedprisen, som er en stor anerkendelse af vores virksomhed. Vi skal ikke være den største spiller i vores branche, men vi skal være den bedste – og det er den her pris et bevis på, at vi er. Prisen er desuden et stort skulderklap til vores dygtige medarbejdere, der hver dag udfører et fantastisk stykke arbejde med at servicere vores kunder uanset tid, det er på døgnet.

Det er Spar Nord og BDO, der står bag prisen, og en jury har fundet vinderen blandt i alt 200 succesvirksomheder i regionen.

Digital omstilling, jobskabelse og bæredygtighed på nordjysk

Inden for feltet af de 200 regionale succesvirksomheder blev der også uddelt tre andre priser ved regionsfinalen. De tre særpriser gik til de succesvirksomheder på tværs af regionen, som har udmærket sig positivt inden for henholdsvis digital omstilling, jobskabelse og bæredygtighed. Her blev Nørresundby-virksomheden Foamico, der udvikler og producerer højteknologiske rengøringsløsninger til fødevareindustrien, kåret som regionens digitale frontløber.

Fakta om prisen

Juryens medlemmer

  • Claus Bonde Hansen, Head of Transformation Audit hos BDO
  • Jens Nyholm, cheføkonom hos Spar Nord
  • Kim Østergaard, innovationschef hos Spar Nord
  • Lone Kørnøv, Professor hos The Danish Centre for Environmental Assessment på Aalborg Universitet

Fakta om ”Succesvirksomhed 2019”

Spar Nord og BDO har udviklet en ny metode til at identificere landets mest succesfulde virksomheder. Samtlige danske virksomhedsregnskaber de seneste fem år er blevet gennemgået, og alle virksomheder har fået mellem 0 og 20,5 point. Her skiller 200 virksomheder pr. region sig ud målt på følgende parametre:

  • Kontinuerlig vækst i resultat før skat for de seneste fem år: Kan resultere imellem 0 og 5,5 point.
  • Sundhed i seneste regnskabsår: Soliditetsgrad i procent: Kan resultere imellem 1 og 3 point.
  • Kontinuerlig vækst i egenkapital: Konsolidering, der tillader investering: Kan resultere imellem 1 og 6 point.
  • Forrentning af egenkapital: Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag: Kan resultere imellem 1 og 6 point.

Ikke-finansielle holdingselskaber, ejendomsselskaber, fonde samt virksomheder med over 1.000 ansatte er ikke medtaget i analysen. Læs mere om ”Succesvirksomhed 2019” her: www.succesvirksomhed.dk.  


Seneste nyt

fra Nordjylland