International hæder til Aalborg-professor

Professor Christian S. Jensen fra Aalborg Universitet er af sine internationale kolleger udnævnt til såkaldt Fellow. Kun seks aktive forskere i Danmark har denne hædersbevisning - halvdelen af dem er fra Aalborg Universitet

For en forsker inden for de tekniske videnskaber betyder den prestigefyldte IEEE Fellow-udnævnelse, at man er kommet med i forskningens Champions League.

Den blot 44-årige Datalogi-professor på Aalborg Universitet Christian S. Jensen er netop blev udnævnt til IEEE Fellow på grund af sin omfattende og ansete forskning.

IEEE Fellow-titlen er en af de mest ærefulde inden for den verdensomspændende organisation IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers), der forener forskere og fagfolk inden for især teknologisk forskning.

Titlen tildeles en lille udvalgt skare af medlemmer, der har ydet en enestående indsats inden for elektronik-, IT-, ingeniør- og naturvidenskabsområdet til gavn både for almindelige mennesker og for forskerens fagområde. Professor Christian S. Jensen er blevet udnævnt for sine bemærkelsesværdige resultater og indsatser inden for de datalogiske felter.

- Det betyder meget for mig, at udnævnelsen er baseret på udtalelser fra videnskabsfolk med dyb faglig indsigt i min forskning. Det er jeg stolt over, siger professor Christian S. Jensen.

Christian S. Jensen har været professor på Aalborg Universitet gennem 10 år og er desuden medlem af Akademiet for de Tekniske Videnskaber.
produktive og mest citerede IT-forskere i Danmark.


Seneste nyt

fra Nordjylland