Islandsk klapper til Aalborg Håndbold

Som rygterne har fortalt i et stykke tid, rykker den islandske landsholdsback Olafur Gustavsson fra Flensburg til Aalborg Håndbold i den kommende sæson.

Aalborg Håndbold har sikret sig underskriften for de kommende to sæsoner med den 24-årige Olafur Gustafsson, venstre back og islandsk landsholdsspiller.

Olafur Gustafsson har spillet i den tyske topklub i to sæsoner og er noteret for 21 A-landskampe for Island. Han var udtaget til den islandske trup til EM i Danmark, men måtte melde afbud med en fodskade. Han er 1,96 m høj og vejer 95 kg.

- Olafur er en klassisk venstre back med et knaldhårdt skud, ligesom han er en god forsvarsspiller. Han har masser af erfaring af internationale kampe bl.a. i tre sæsoner i Champions League, ligesom han har de typiske islandske egenskaber med kampgejst og stor fightervilje, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold i en pressemeddelelse.

Olafur Gustafsson har spillet Champions League med SG Flensburg Handewitt de seneste to sæsoner. I sæsonen 2011-2012 spillede han også Champions League for sin islandske klub, Hafnarfjardar.

- Jeg kommer til Aalborg Håndbold for at være med til at vinde titler og spille med i toppen af dansk håndbold, siger Olafur Gustafsson.

Den islandske skytte er udset til at erstatte Mads Mensah Larsen i den nordjyske bagkæde, når han rykker den modsatte vej, nemlig til Rhein- Neckar Løwen.


Seneste nyt

fra Nordjylland