Iværksætter-café åbner i Aalborg

Cafeen åbner i Budolfihus i Aalborg centrum.

En café i Aalborg skal støtte op om iværksættere og deres gode ideer.

En café, hvor nystartede og potentielle iværksættere kan drikke kaffe og udvksle erfaringer, åbner i Aalborg. Man kan samtidig få rådgivning i, hvordan man bedst kommer videre med sin idé. 

I Startup Café Aalborg brygger vi ikke kun kaffe, men også de gode idéer. 

- I Startup Café Aalborg brygger vi ikke kun kaffe, men også de gode idéer. Vores vision er, at stedet skal skabe værdi for Aalborg by og erhvervsliv på et socialt, kulturelt og innovativt plan, fortæller Kasper Munk-Petersen fra KickStart Aalborg.

Det er et samarbejde mellem KickStart Aalborg og BusinessAalborg, der gør caféen til virkelighed. Caféen vil byde på oplæg om blandt andet revision, markedsføring og jura. Der vil også blive sat fokus på de udfordringer, som iværksættere kan stå overfor ved opstart, og hvordan man løser problemerne. Arrangørene fortæller, at iværksætterne har taget godt imod den nye café.

- Vi er rigtig glade for den positive modtagelse, som initiativet Startup Café Aalborg har fået. Det vidner om, at iværksætterlysten i Aalborg er stærkt stigende, men at der samtidig mangler et centralt mødested, hvor iværksættere kan inspirere hinanden, udfordre hinanden og arbejde videre med deres idéer enten alene eller sammen med nye samarbejdspartnere, siger Frida Tarp, der er iværsætterkonsulent fra BusinessAalborg. 

Startup Café åbner i Budolfihus fredag den 4 marts. Fremover har den som udgangspunkt åbent hver torsdag fra klokken 9-17.

Flere nyheder fra TV2 Nord