Nyt erhvervsmagasin: Iværksættere skal hjælpes på rette vej

TV2 Nord følger i ny programserie ´Kloge Nordjyske Penge', hvordan Nordjysk Invest hjælper iværksættere på rette vej.

Moms, skat, kontrakter og love. Der er mange ting, der skal holdes styr på, når man starter en virksomhed. Det er også her, mange iværksættere løber panden mod muren. For hvor kan man egentlig finde hjælp, hvis den gode ide er der, men den mangler det sidste skub. 

I programserien 'Kloge Nordjyske Penge' følger TV2 Nord en række iværksættere, der søger hjælp og kapital ved Nordjysk Invest. Det er 16 investorer, der samles op til seks gange om året for at lytte til oplæg fra nordjyske iværksættere, der har en rigtig god ide. 

quote Jeg synes, at vi ser rigtig mange gode ideer. Det står godt til i Nordjylland med ideer, men det er svært for mange at komme fra ide til forretningsplan.

Lars Bartholomæusen, Adm. direktør i Jysk Pension

- Jeg synes, at vi ser rigtig mange gode ideer. Det står godt til i Nordjylland med ideer, men det er svært for mange at komme fra ide til forretningsplan og så endnu sværere at komme ud på markedet, siger Lars Bartholomæusen, Adm. direktør i Jysk Pension, der er en af de 16 investorer. 

I første program af Kloge Nordjyske penge møder vi virksomheden Riel. De har udviklet skabe til hjertestartere, så de ikke bliver stjålet, og så de kan holde varmen. Kulde er nemlig ikke godt for batterierne i hjertestarterne. Riel har opsøgt Nordjysk Invest, da de mangler erfaring og viden til at få gang i salget af deres opvarmede og sikre hjertestarterskab. 

- Vi har igennem en længere periode arbejdet med et produkt, men vi havde ikke erfaringen til at få det udover rampen, derfor opsøgte vi Nordjysk Invest for at finde nogle med den rette viden til at blive en del af det, siger Sonny Ibsen, medejer af Riel. 

Du kan se første program af Kloge Nordjyske Penge på TV2 Salto tirsdag klokken 19:50.


Seneste nyt

fra Nordjylland