Ivarsson stopper i White Hawks

Frederikshavn White Hawks skal have fundet en ny cheftræner før næste sæson, da svenske Lars Ivarsson stopper i klubben.

Svenske Lars Ivarsson stopper som cheftræner i Frederikshavn White Hawks. Dermed må denne sæsons bronzevindere i ishockeyligaen på udkig efter en ny træner før næste sæson.

- Vi har været glade for Lars Ivarssons virke i White Hawks igennem de sidste to sæsoner med en sølv- og bronzemedalje til følge. White Hawks har udviklet sig i en positiv retning under Lars Ivarsson, men vi føler at tiden er inde til et trænerskifte for at fortsætte den positive udvikling. Derfor får Lars ikke fornyet kontrakten for næste sæson, siger White Hawks-direktør Henrik Andersen.

50-årige Lars Ivarsson kom til Frederikshavn for to år siden efter flere år som træner i den næstbedste svenske række, Allsvenskan. Ivarsson var tæt på at føre White Hawks til guldet i fjor, hvor høgene i overtiden tabte til SønderjyskE i den afgørende finale.

I år har White Hawks været mere svingende, men det lykkedes holdet at vinde bronzemedaljerne i et opgør mod de nordjyske rivaler fra Aalborg Pirates. Den svenske træner er glad for sin tid i Nordjylland.

- Det har været to kanon gode år i Frederikshavn. Jeg vil komme til at savne Mike (Grey red.), Henrik (Andersen red.) og hele staben og holdet. Jeg håber, at den udvikling, jeg har været med til at påbegynde i White Hawks, vil fortsætte, og så håber jeg samtidig på at udviklingen i hele dansk ishockey vil fortsætte, siger Lars Ivarsson.

Ivarsson har i denne uge diskuteret sin fremtid med klubben, og det er efter fælles aftale, at samarbejdet nu stopper.

Flere nyheder fra TV2 Nord