Jacob Krüger ny chef i Vejle Boldklub

Foto: TV2 Nord

Mandag meldte Vendsyssel FF’s sportschef Jacob Krüger ud, at han stopper. Tirsdag kan Vejle Boldklub offentliggøre, at de har ansat ham som teknisk chef.

Jacob Krüger nåede ikke at være jobsøgende særlig længe. Dagen efter, at han offentliggjorde sit exit fra Vendsyssel FF, har han fået nyt job som teknisk chef i Vejle Boldklub.

- Jeg har igennem mange år syntes, at Vejle Boldklub rummede et enormt stort potentiale, siger Jacob Krüger på klubbens hjemmeside.

Han fortæller, at klubben altid har stået som noget særligt for ham, og at han gerne vil være med til at få Vejle Boldklub, der lige nu spiller 1. division, tilbage i det fineste fodboldselskab i Alka Superligaen.

Læs også Krügers afløser fundet: Tidligere landsholdsmålmand direktør for Vendsyssel FF

Der er tale om en ny stilling, som skal optimere klubbens sportslige setup, fortæller direktøren på klubbens hjemmeside.

- Vi har kigget på de områder, hvor vi som klub kan forstærke kompetencerne omkring vores førstehold. Ansættelsen af Jacob Krüger skal ses som netop det – en forstærkelse. Jacob har en stor indsigt i dansk fodbold og har et stort kendskab til NordicBet ligaen, siger Henrik Tønder.

Jacob Krüger tiltræder sin nye stilling 1. juli.

Flere nyheder fra TV2 Nord