Jacob Tjørnelund forlænger med Hobro IK

Hobro IK har indgået en toårig aftale med den tidligere SønderjyskE-spiller Jacob Tjørnelund, der var med til at spille klubben op i Superligaen i løbet af foråret.

Få timer før transfervinduet lukkede i januar måned skrev Hobro IK en halvårskontrakt med den tidligere SønderjyskE-spiller Jacob Tjørnelund, der forlod superligaklubben på en fri transfer. I løbet af foråret var han med i seks kampe for Hobro i NordicBet Ligaen enten i rollen som back eller kantspiller.

Nu har den 22-årige Jacob Tjørnelund forlænget med Hobro IK, hvilket betyder at han frem til sommeren 2016 kan iføre sig den gule trøje, hvilket glæder klubbens sportschef.

- Jacob Tjørnelund har alle de redskaber, der skal til for at blive en superdygtig venstre back. Han er hurtig, og har samtidig et godt venstreben. Alle forudsætninger er til stede for at Tjørnelund kan udvikle sig optimalt, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas i Hobro og har været glad for være en del af projektet, der førte til oprykning til Superligaen. Det er derfor perfekt, at jeg har fået muligheden for at fortsætte i klubben. Det er min personlige ambition at kunne overtage pladsen som venstre back på holdet, siger Jacob Tjørnelund, der har 21 kampe i Superligaen for SønderjyskE på CV?et.


Seneste nyt

fra Nordjylland